ORGANISATIE

TEAM

ROBERT

Het is leuk om over Robert te schrijven, want dan mag je af en toe een beetje overdrijven. Dat doet hij zelf ook graag en om dat gedrag een beetje in te perken heeft hij daarvoor een speciale stoel gekregen in de kantine. Als klant kunt u gerust zijn, want als u door Robert geholpen wordt kunt u erop vertrouwen dat hij er alles aan zal doen om uw wensen te realiseren.

Als aanspreekpunt in de winkel houdt Robert zich bezig met de verkoop van  onze automotive producten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de afspraken van het inbouwstation.


JUDITH

Als u belt met Circuit Romeijn is de kans groot dat de telefoon wordt opgenomen door Judith. Vervolgens zorgt zij ervoor dat u met de juiste persoon in contact komt. Haar dagelijkse bezigheden bestaan verder vooral uit de telecom administratie, welke bij haar in goede handen is. Daarnaast neemt zij het relatiebeheer van een deel van onze 
zakelijke klanten voor haar rekening.


JOHAN

Heeft u telecom-gerelateerde vragen, dan is de kans zeer groot dat u door Johan geholpen wordt. Deze wandelende database is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van zakelijke en particuliere abonnementen. Vooral op de zakelijke markt is hij van grote waarde.

Om zijn boodschap zo helder mogelijk te houden laat Johan ingewikkelde vaktaal meestal achterwege, maar om dit te compenseren heeft hij een eigen jargon ontwikkeld. Als je hem niet voor de eerste keer spreekt wil het weleens voorkomen dat hij een zin zodanig ompraat dat hij er een Engelse term in kan verweven. Signalering van dit fenomeen is een blijk van vertrouwen. Toch geldt dat een telefoonpartner pas echt meetelt na de woorden "ik heb goed nieuws voor u!"


FRITS

Wij houden bij Romeijn niet van dure functietermen. Toch beschikken wij over een heuse CEO-Inbouw. In de werkplaats is Frits als Chief Executive Officer verantwoordelijk voor de daadwerkelijke inbouw. Er zijn maar heel weinig auto's die geheimen hebben voor onze Frits.

Zelfs oude, grote Amerikaanse sloopauto's weet hij om te toveren tot pronkstukken waarbij je je ogen uitkijkt.


MARTIN

Het liefst zou Martin ongemerkt opgaan in de groep medewerkers, maar hij zal hier toch even op de voorgrond moeten treden. Directeur, bedrijfsleider, CEO... Niks van dat alles. Doe dan maar gewoon eigenaar. Een bescheidenere beschrijving konden wij niet bedenken voor Martin.

Opgegroeid met auto's en met een passie voor elektronica en telecommunicatie heeft hij Romeijn Inbouwstation gebracht tot waar het vandaag de dag staat. En toch, zonder zakelijk te verslappen zou hij het liefste af en toe nog even achttien zijn. Grapjes en ondeugende opmerkingen zijn aan de orde van de dag en dragen zeker bij aan een 
prettige werksfeer.