ROMEIJN TELECOM

 

25 jaar geschiedenis
Vanaf 1992 is Romeijn Inbouwstation actief met mobiele telefonie. Herinnert u zich de permanent vaste ingebouwde telefoons nog in auto’s? Deze werden rap opgevolgd door handhelds, om nog maar niet te spreken over de smartphones die we vandaag de dag tot onze mogelijkheden mogen rekenen.
 
Tijd voor verandering

Velen van u zijn in het verleden geholpen door onze collega Robert Troost, Robert heeft per maandag 2 juli 2018, de Automotive tak van Circuit Romeijn over genomen als zelfstandig ondernemer. 

Romeijn Telecom gaat zelfstandig verder.

Wat gaat er daardoor voor u als Telecom-klant veranderen? Eigenlijk niet zo heel veel, behalve dat wij ons nog beter kunnen richten op de dienstverlening naar u en het verdiepen van onze kennis en service. Tevens maken wij van onze winkel een showroom, waarin we op afspraak gaan werken om zodoende meer tijd voor u als gewaardeerde klant te hebben.

Mobiele Telecom

Uw bedrijfsvoering valt of staat met het contact met uw klanten en leveranciers. Telefonie is hierin misschien wel de belangrijkste schakel. Toch is het beheren van alle aansluitingen bij veel organisaties van ondergeschikt belang. Wij begrijpen dat het door de vele mogelijkheden lastig is om te bepalen welke telecomopties voor uw bedrijf de beste oplossingen bieden.


Romeijn Telecom adviseert bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van telecom. We werken nauw samen met Retail Synergie die de afspraken regelt met verschillende toonaangevende partners op het gebied van mobiele en vaste telecom & Voip. Doordat we onze krachten bundelen hebben we scherpe inkoopvoorwaarden en door de duurzame relaties de juiste ingangen om topservice te verlenen. Door een onafhankelijke positie, actuele marktkennis en inkoopvoordeel bij diverse telecom-leveranciers kan

Romeijn Telecom ervoor zorgen dat u bespaart op uw telefoniekosten. . Inmiddels verzorgen we per jaar zo’n 1.000 aansluitingen, waaronder wellicht ook voor u.