Nieuws

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen Circuit Romeijn.
 
25 jaar geschiedenis
Vanaf 1992 is Romeijn Inbouwstation actief met mobiele telefonie. Herinnert u zich de permanent vaste ingebouwde telefoons nog in auto’s? Deze werden rap opgevolgd door handhelds, om nog maar niet te spreken over de smartphones die we vandaag de dag tot onze mogelijkheden mogen rekenen.
 
Onze functie als dealer hebben we daarin, met steun van leveranciers en providers, zo goed mogelijk uitgeoefend voor onze gewaardeerde klanten. Inmiddels verzorgen we per jaar zo’n 1.000 aansluitingen, waaronder wellicht ook voor u.

 

Tijd voor verandering

Bekend gezicht en tevens motor achter de Mobiele Telefonie is onze collega Johan. Maar waar de markt volledig aan het veranderen is, heeft ook Johan ervoor gekozen om na jarenlange trouwe dienst iets nieuws te gaan doen en zijn leven een andere invulling te gaan geven. Dit respecteren wij uiteraard en wij willen hem bedanken voor alle jaren prettige, betrouwbare inzet. Dat er maar veel goeds in zijn verdere leven mag volgen.
 
Van de nood een deugd maken
Niet alleen Johan gaat verder, maar wij ook. Door deze aderlating hebben wij onze mogelijkheden bekeken en van de nood een deugd gemaakt. Het is namelijk voor ons helder dat wij u op een zo goed mogelijke wijze willen blijven bedienen. Dit gaan wij dan ook per 1 december 2017 doen met een extra team voor de mobiele telefonie. Dit team is dagelijks 100% bezig met Mobiele Telecom, is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan u op ieder moment van de werkdag ondersteunen met het updaten of afsluiten van mobiele abonnementen.
 
Praktisch gezien is het niet mogelijk om een gezicht bij ons op locatie in Ottoland te hebben, maar u kunt ons vanaf 1 december telefonisch 5 dagen per week bereiken met al uw vragen op het gebied van mobiele telefonie.
 
Natuurlijk zijn ook de gebruikelijke klantenservicenummers beschikbaar:

Met vaste lijn Met mobiele telefoon
KPN 06-1200 1200 1200
Telfort 0900-9596 0900-9596
Vodafone 0900-0940 1200
Hi 06-1200 1200 1200

 


 

PROVIDERS