ZAKELIJK

Uw bedrijfsvoering valt of staat met het contact met uw klanten en leveranciers. Telefonie is hierin misschien wel de belangrijkste schakel. Toch is het beheren van alle mobiele aansluitingen bij veel organisaties van ondergeschikt belang. Wij begrijpen dat het door de vele mogelijkheden 
lastig is om te bepalen welke telecomopties voor uw bedrijf de beste oplossingen bieden. Circuit Romeijn kan en wil u hier graag bij ondersteunen.

Op het gebied van mobiele telefonie houden wij ons voornamelijk bezig met het afsluiten van nieuwe abonnementen en het verlengen van bestaande abonnementen. Bij Circuit Romeijn kunt u terecht voor abonnementen van gerenommeerde providers als KPN, Vodafone, Yes en Telfort Zakelijk.

Bij verlengingen van meer dan 6 abonnementen is er tevens een maatwerkvergoedingstraject mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Johan.

Ondersteunende diensten
Op zakelijk niveau ontzorgt Circuit Romeijn verder door het aanbieden van de volgende diensten:

  • Advies
  • Tussentijdse factuuranalyse
  • Contractsovername KPN* en Vodafone
  • Puk-registratie (indien in ons beheer)
  • Simwissels


Smartphones
Het is overweldigend om te zien hoe veel mensen tegenwoordig voor een zogeheten smartphone kiezen. Deze geavanceerde toestellen brengen ongekende 
mogelijkheden met zich mee. Ondanks het hoge gebruiksgemak kan het lastig zijn om als beginner met een dergelijk toestel te gaan werken.

Om te voorkomen dat u een valse start maakt met uw nieuwste aanwinst, kunnen wij de gegevens van uw oude toestel overzetten op uw smartphone. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij overige vragen over uw toestel.

Reparaties
Het is te hopen dat u onze reparatieservice nooit nodig heeft, maar jarenlange ervaring leert ons dat telefoons redelijk kwetsbaar zijn en een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Daarom zal het een prettige gedachte zijn om te weten dat wij u van dienst kunnen zijn indien u een defect heeft aan uw telefoon. In de meeste gevallen kan u direct weer op pad met een leentoestel. Ondertussen verzorgen wij de reparatie.

U leest het, bij Circuit Romeijn proberen we te allen tijde dicht bij de klant te staan. Dit maakt dat wij een vertrouwde partner zijn in mobiele telefonie.

Business Partner KPN
Door de jaren heen hebben wij geleerd hoe het er in onze regio aan toe gaat. Voor KPN is het belangrijk om partners te hebben die precies weten wat lokale ondernemers nodig hebben op telecomgebied. We zijn Business Partner van KPN, maar we blijven desondanks onafhankelijk. De overige providers zullen we niet over het hoofd zien. Dit houdt voor u in dat we u de juiste ondersteuning kunnen geven. 
 

VASTE AANSLUITINGEN

Behalve voor mobiele abonnementen kunt u bij ons ook terecht voor vaste aansluitingen. Via Telfort Zakelijk (voorheen Atlantic Telecom) kunnen wij tegen scherpe tarieven een oplossing bieden. Telfort Zakelijk werkt via het vaste net van KPN. Om u een gepaste offerte te kunnen doen hebben wij enkel uw laatste drie facturen nodig.

 

PROVIDERS